Informatie over meubelverhuur en gemeubileerd huren

Afgebroken sleutel


Sleutelbos

Wat moet je doen als je buitengesloten bent? Een buitensluiting is een nachtmerrie voor veel mensen. In het bijzonder wanneer je pas op de late avond opmerkt dat je de sleutel kwijt of vergeten bent! Een vergeten of verloren sleutel is echter niet de enige mogelijkheid waarop je buitengesloten kunt worden. Denk bijvoorbeeld ook aan

Wat moet je doen als je buitengesloten bent?

Een buitensluiting is een nachtmerrie voor veel mensen. In het bijzonder wanneer je pas op de late avond opmerkt dat je de sleutel kwijt of vergeten bent! Een vergeten of verloren sleutel is echter niet de enige mogelijkheid waarop je buitengesloten kunt worden. Denk bijvoorbeeld ook aan een situatie waarbij de sleutel afbreekt in het slot. Of wat te denken van een situatie waarbij de cilinder van het slot vastgevroren raakt? In dit artikel vertelt een slotenmaker meer over hetgeen je in zo’n situatie het beste kunt doen. Vaak is de hulp dichterbij dan je denkt!

Zelf een buitensluiting oplossen onverstandig

Stel je voor dat je sleutel afgebroken is in de cilinder van je slot. Om snel bij je meubels te komen kan het aantrekkelijk lijken om het afgebroken stukje sleutel te verwijderen. Slotenmakers raden je dit echter ten zeerste af. Bij het verwijderen van een stukje sleutel kan de cilinder van het slot beschadigd raken. Niet alleen zal het slot gerepareerd moeten worden, ook loop je het risico dat het complete slot vervangen moet worden. Iets wat je logischerwijs liever voorkomt.

Dit geldt ook voor een verloren sleutel. Het kan aantrekkelijk lijken om het slot zelf te openen met een haarspeldje of pincet. Doe dit niet, maar schakel een slotenmaker bij jou uit de buurt in voor hulp.

Slotenmaker met spoed inschakelen

Voor het oplossen van buitensluitingen bieden veel slotenmakers tegenwoordig een spoeddienst aan. Deze spoedslotenmaker staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om hulp te bieden. Zo kan een spoedslotenmaker in veel gevallen binnen een half uur ter plaatse zijn, om de gesloten deur voor je te openen. Door voor de hulp van een slotenmaker te kiezen wordt schade aan je slot voorkomen. Het openen van een deur is goedkoper dan het vervangen van een kapot slot of het vervangen van een ingegooide ruit.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *