Informatie over meubelverhuur en gemeubileerd huren

Relaxen en dineren in je tuin!


Je tuin is er niet alleen om van de bloemen en planten te genieten. Het liefste wil je er ook nog lekker kunnen zitten, en als het even kan ook nog dineren. Door de juiste tuinmeubelen te kopen tover je je tuin om in een relaxparadijs. Je kunt bijvoorbeeld denken aan elegante tuinstoelen, een mooie

Je tuin is er niet alleen om van de bloemen en planten te genieten. Het liefste wil je er ook nog lekker kunnen zitten, en als het even kan ook nog dineren. Door de juiste tuinmeubelen te kopen tover je je tuin om in een relaxparadijs. Je kunt bijvoorbeeld denken aan elegante tuinstoelen, een mooie tweepersoons bank, maar ook een hele tuinset. De mogelijkheden zijn eindeloos. Jouw fantasie is de grens.

 

Tuinmeubelen, wat voor soort materiaal kies jij?

Je hebt op het gebied van tuinmeubelen een breed aanbod aan materialen. Het gaat hier niet alleen om het frame van de tuinmeubels, maar ook om de bekleding ervan. Zo heb je bijvoorbeeld kunststof en hout, maar tegenover zie je ook steeds vaker wicker en polywood. Ieder materiaal heeft zo zijn eigen voordelen.

Tuinmeubelen van hout hebben misschien wel de meeste uitstraling. Robuust hout geeft altijd een authentieke uitstraling aan je tuin, maar het is minder onderhoudsvriendelijk dan andere materialen. Als je het niet eens in de zoveel tijd behandelt, kan het gaan verkleuren of zelfs rotten. Tuinstoelen en tuinbankjes van hout zijn mooi, maar voor een loungeset kies je waarschijnlijk liever voor een minder hard materiaal.

 

Moderne uitstraling met wicker of polywood

Je ziet tegenwoordig steeds vaker tuinmeubelen van twee bepaalde materialen: wicker en polywood. Deze combineren eigenlijk de voordelen van twee soorten materialen met elkaar. Wicker heeft de flexibiliteit van kunststof, maar de uitstraling van riet. Polywood heeft de uitstraling van hout en de onderhoudsvriendelijkheid van kunststof. Vooral wicker zie je veel terug bij loungesets. Een eettafel met stoelen, een fauteuil en een paar krukken bijvoorbeeld. Als je dit afmaakt met een aantal comfortabele kussens, heb je een heerlijke loungeset.

Misschien heb je er wel eens van gehoord: polywood. Polywood is een materiaal dat op hout lijkt, maar in werkelijkheid van een soort kunststof wordt gemaakt. Je hoeft het dus niet te schuren en het gaat niet rotten. Tegelijkertijd heeft het wél de luxe uitstraling van hout. Het is daarom ook dé oplossing voor een onderhoudsvriendelijke tuin.

 

Compleet comfort voor in de tuin

Het leukste is natuurlijk om meerdere tuinmeubels met elkaar te combineren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een loungeset met ligbedden, een chaise longue met een mooie bijzettafel ernaast? Eigenlijk alles wat je binnen zou kunnen plaatsen is ook verkrijgbaar als tuinmeubel. Maak het af met een parasol en jouw tuin is vanaf nu dé plek om te relaxen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *