Informatie over meubelverhuur en gemeubileerd huren

Wanneer is het tijd om een schoorsteen te renoveren?


De schoorsteen op het dak van het huis wordt vaak vergeten als het gaat om het plannen van regulier onderhoud. En dat is niet altijd verstandig. Zeker als u een houtkachel of gaskachel heeft en de schoorsteen dus gebruikt wordt kan schoorsteenrenovatie soms noodzakelijk of in ieder geval wenselijk zijn. Een deskundige schoorsteenveger kan u

De schoorsteen op het dak van het huis wordt vaak vergeten als het gaat om het plannen van regulier onderhoud. En dat is niet altijd verstandig. Zeker als u een houtkachel of gaskachel heeft en de schoorsteen dus gebruikt wordt kan schoorsteenrenovatie soms noodzakelijk of in ieder geval wenselijk zijn. Een deskundige schoorsteenveger kan u hierover adviseren. U kunt via De Schoorsteenbrigade een afspraak maken voor een inspectie van uw schoorsteen. Als er onderhoud nodig is krijgt u hiervoor uiteraard eerst een offerte.

Zorg dat u altijd veilig kunt stoken

Een houtkachel is gezellig in huis en kan heerlijke warmte geven. Maar u moet natuurlijk wel veilig kunnen stoken. Als er een probleem is met de schoorsteen dan kan dit in het ergste geval leiden tot een schoorsteenbrand, één van de vaakst voorkomende oorzaken van brand in een woonhuis. Voorkom dit en laat tijdig een schoorsteenrenovatie uitvoeren door een erkende schoorsteenveger te Zwolle. Als u brand in uw woning krijgt en het blijkt dat de oorzaak een slecht onderhouden schoorsteen is, dn is de kans aanwezig dat uw verzekering de schade niet vergoedt. Dan komt u dus voor zeer hoge kosten te staan. Dit kunt u voorkomen met goed onderhoud aan de schoorsteen.

Waar vind ik een erkende vakman voor schoorsteenrenovatie?

Als u uw schoorsteen wilt laten renoveren, laat dit dan doen door een erkende vakman. Zo weet u zeker dat het werk naar behoren wordt uitgevoerd en dat u er een eerlijke prijs voor betaalt. U vindt een erkende schoorsteenveger bij u in de buurt via De Schoorsteenbrigade. Als u uw woonplaats invult ziet u direct het telefoonnummer van een goede en betrouwbare schoorsteenveger bij u in de buurt. Uiteraard kunt u eerst een offerte aanvragen voor schoorsteen renovatie alvorens u een afspraak maakt om de werkzaamheden uit te laten voeren. Zo weet u vooraf waar u financieel gezien aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Na de renovatie kunt u weer jaren zorgeloos stoken, vergeet echter niet om de schoorsteen regelmatig te laten vegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *