Informatie over meubelverhuur en gemeubileerd huren

Wat moet je doen als je geen tuinset hebt?


Tijdens de zomermaanden wil je heerlijk kunnen ontspannen op je eigen terras, balkon of veranda. Om te kunnen ontspannen is een tuinset onmisbaar! De aanschaf van een nieuwe tuinset brengt vaak echter een grote investering met zich mee, waardoor iemand zonder tuinset soms voor een moeilijke keuze komt te staan. Investeer je veel geld in

Tijdens de zomermaanden wil je heerlijk kunnen ontspannen op je eigen terras, balkon of veranda. Om te kunnen ontspannen is een tuinset onmisbaar! De aanschaf van een nieuwe tuinset brengt vaak echter een grote investering met zich mee, waardoor iemand zonder tuinset soms voor een moeilijke keuze komt te staan. Investeer je veel geld in een nieuwe tuinset, of huur je tijdelijk een tuinset? Het huren van een tuinset is nu goedkoper, maar op de langere termijn vaak duurder. Een combinatie van kopen en huren kan een goede oplossing zijn!

Voordelen van een tuinset huren

Bij het huren van een tuinset betaal je maandelijks een vast bedrag voor de huur van de tuinset naar keuze. Dit is logischerwijs veel goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe tuinset. Het voordeel aan een tuinset huren is echter niet alleen dan je minder geld hoeft te investeren om deze zomer te kunnen ontspannen in je luxe tuinstoel, ook heb je de mogelijkheid om een luxe tuinset voor een relatief lage prijs te huren. Bij een tuinset huren bepaal je zelf voor welke periode je de tuinset wilt huren. Een nadeel aan een tuinset huren is dat je op de langere termijn duurder uit bent.

Een voordelige tuinset kopen

Je kunt ervoor kiezen om de tuinset te huren tot het einde van de zomerperiode. In deze periode worden tuinsets vaak tegen een veel lagere prijs aangeboden dan in de vroege zomer, waardoor de investering in een nieuwe tuinset minder groot is. Om te voorkomen dat je volgend jaar opnieuw een tuinset moet huren kun je in de nazomer een tuinset kopen voor volgend zomerseizoen. Een tuinset kan in deze periode al snel 10 tot 15% goedkoper zijn dan in de vroege zomer. Wanneer je de tuinset pas in oktober of november koopt is deze korting nog hoger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *